Accident rutier spectaculos pe strada Soveja - Galerie FOTO

2765
11
O persoană a ajuns la spital, în această dimineață, în jurul orei 9, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Trei mașini s-au ciocnit, iar traficul în zonă a fost paralizat pentru mai bine de o oră, cozile de mașini întinzându-se pe un kilometru. 


Irina Duță, de 28 de ani, conducea un Opel pe strada Soveja, dinspre strada Eliberării către bulevardul Tomis, pe a treia bandă. La un moment dat, din cauza nerespectării distanței în mers, șoferița a intrat în coliziune față-spate cu un Chevrolet, care era oprit pentru a vira la stânga. Mașina, condusă de Maren Duran, de 60 de ani, a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o Dacia, condusă din sens opus de Mădălina Cornelia Gornea, de 60 de ani. 


În urma impactului, o tânără de 22 de ani, pasageră în Opel, a fost transportată la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.




Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ion
21 ianuarie 2014
accidente

rezolvand problema ligheanelor cu nr de BG, va scadea drastic si nr accidentelor.... sa se mute in bulgaria,cocalarii cu rable bulgaresti

grigore
21 ianuarie 2014
bulgarii

ar fi bine ca rablele astea din bulgaria sa fie interzise in romania. sunt satul pana peste cap de toate rablele care au umplut strazile

asterix
21 ianuarie 2014
ion mama ta ce mai face?

Sa ii zici ca astia cu masini de BG trecem pe la ea diseara.

alex
21 ianuarie 2014
moarte bulgarilor

nu stiu de ce nu se rezolva odata problema carutelor de bulgaria. s-a umplu constanta de carute bulgaresti de cateva sute de euro, conduse de cocalari care habar nu au sa sofeze. sa ii expulzeze politia in bulgaria.

st3fun
21 ianuarie 2014
Asta inseamna

sa tii rotile virate cand astepti sa faci stanga. Coliziunea cu cel din sens opus putea fi evitata.

asterix
21 ianuarie 2014
Mesaj pentru prosti.

Ca cetatean din uniunea europeana am dreptul sa imi aleg tara de unde imi cumpar masina, si tot ca cetatean al uniuni am dreptul sa circul pe unde mi se scoala. Voi credeti ca o masina este mai buna daca la nr scrie RO? Daca credeti asta sunteti prosti. Problema la roman este ca se crede SUPER MAN dar el nu e in stare sa mearga in genunchi. Romanu se crede cel mai destept cel mai frumos cel mai potent si restu sunt niste papitoi care nu ar putea trai fara roman. Cand de fapt romanul este prost, inganfat, puturos , slinos, jegos, hot, ..... asa ca nu ba mai credeti cei mai capabili oameni de pe pamant ca nu sunteti.

asterix
21 ianuarie 2014
mesaj pt prosti 2

Nu va mai uitati in gradina vecinului si uitativa in gradina voastra sa munciti sa va luati o masina,chiar si de la BG, o casa, sa aveti un trai decent si veti vedea ca va fi mai bine atat pt voi care nu veti mai avea "gura plina", cat si vecinu care nu va mai trebui sa vo umple

asterix
21 ianuarie 2014
babencus

Exact ce va ziceam. Dovada vie a unui roman,traditional, care poarta un fes indesat pe cap care ii departeaza urechile de cap , care isi sterge mucii pe manseta de la bluza de " treling", si se scarpina in cur cu dejetele sa vada ce a mancat aseara,este acest babencus care nu pote sa zica nimic , se deslantuie si el sa ne recomande o locatie si noua de unde a fugit el aseara.

Ferdinand
21 ianuarie 2014
Asterix

Ca si cetatean al unui stat membru in uniunea europeana, ai dreptul sa iti cumperi masina de unde vrei, dar dupa ce ai cumparato o inmatriculezi in tara unde ai rezidenta( pe intelesul tau de unde tiau dat tie buletin) , si daca nu iti permiti sa o inmatriculezi pe romania, inseamna ca nu iti permiti o masina...mergi cu troleul, nu este nici o rusine.. Dar nu sa circuli cu un cazan de masina cu asigurare dubioasa, sa faci accident din vina ta, si sa il pui pe ala nevinovat sa alerge dupa despagubirea de la asigurarea ta... Du-te si uitate la antena 3 .ciao!

asterix
21 ianuarie 2014
ferdinant

Bai voi sunteti ca hodorogi aia din parc de la spital, capete patrate. Intelegeti fratilor ca suntem in comunitate. asta inseamna ca toti (romani , bulgari, francezi, nemti, italieni....) suntem egali. Sa intelegi si tu , daca ai un act(talon auto) eliberat in romania este recunoscut si este valabil si in franta si in italia si unde te mai duci tu in aceasta comunitate. scuze tu nu te duci nicaieri ramai in constanta sau poate mergi pana la valu cel mult. ba sunteti niste prosti ordinari incuiati la minte si .....ce sa va mai zic ma sunteti generatia care sufera, daca nu va dezvoltati voi inteligenta si capacitatea de a pricepe lucruri, o sa va ia alti pa post de vacari sau capsunari. hai pa

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0124 secunde