Accident soldat cu șapte răniți, din cauza unei depășiri

392
Accident soldat cu șapte răniți, din cauza unei depășiri - accidentsaptevictime2-1571683508.jpg

Articole de la același autor

O depășire neregulamentară a fost cauza unui accident rutier soldat cu șapte victime, dintre care cinci copii. Incidentul rutier a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 16,40, pe DN 392, drumul care leagă localitățile Independența și Movila Verde.


Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 22 de ani se afla la volanul unui microbuz, în care se aflau mai mulți tineri, iar la un moment dat a realizat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, care rula în același sens. Șoferița tocmai se angajase în efectuarea unui viraj la stânga, în momentul impactului. 


În urma accidentului au fost rănite șapte persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 38 de ani. Victimele au suferit răni la nivelul brațelor, picioarelor și toracelui, iar în momentul în care au fost transportate la spital erau conștiente și stabile hemodinamic. 
Din primele informații, microbuzul aparținea unei fundații turco-române, iar tinerii aflați în vehicul sunt de etnie turcă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6677 secunde