Accident spectaculos cu un taximetrist beat criță

465
Taximetristul care a lovit, ieri seară, două autoturisme aflate într-o parcare din Constanța se numește Techin Isa și are 50 de ani.
Reprezentanții Serviciului Politiei Rutiere Constanța ne-au declarat că acesta se afla, în jurul orei 18, pe strada Dobrilă Eugeniu, la volanul unui autoturism cu numărul de înmatriculare CT-08-XKE, care era inscripționat "Taxi Săgeata". Din cauză că se afla sub influența băuturilor alcoolice - 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat - șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în două dintre mașinile care se aflau parcate în dreptul Grădiniței nr. 12.
În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul abia se angajase la firma amintită, iar de mâine urma să înceapă lucrul la societatea respectivă de taxi. Ieri seară, potrivit propriilor declarații, el nu a încercat decât să se acomodeze cu mașina și să o "pregătească" pentru mâine.
Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, urmând să plătească și pagubele celor trei autoturisme avariate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Ucigași cu tărie-n… sânge
Pagina a fost generata in 1.7723 secunde