Accident spectaculos pe varianta Constanței

1110
2
Un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a două persoane s-a produs, vineri, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța.
Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța spun că Bogdan Mateescu, de 55 de ani, din Constanța, aflat la volanul unui autoturism marca Subaru, înmatriculat CT-06-XOX, circula pe strada Nicolae Filimon, iar la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Skoda, cu numărul de înmatriculareTL-90-MGE, condus regulamentar, pe banda întâi, de George Radion, de 20 de ani. În urma coliziunii, șoferul Skodei și pasagera din dreapta față, Ionela Pușcaru, de 22 de ani, au fost răniți și transportați la spital.
Polițiștii de la Rutieră i-au întocmit dosar penal lui Bogdan Ma-teescu, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Gimi
7 aprilie 2017
Sa dispară mata

nu vezi ca tot voi sunteți aia prosti care nu știți sa conduceti sa acordați prioritate , jigodii penale

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Podul de la Butelii
Pagina a fost generata in 0.3501 secunde