Accident tragic! Trei tineri au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac

306
Accident tragic! Trei tineri au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac - acc-1629525557.jpg

Articole recomandate

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 ani și 19 ani au murit în urma unui accident produs în comuna Bogheşti din judeţul Vrancea. Mașina în care se aflau a intrat într-un copac și apoi s-a răsturnat.


Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în afara satului Plăcințeni, comuna Boghești, o mașină a intrat într-un copac.


Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 3.20, un autoturism a părăsit șoseaua, a intrat în coliziune cu un copac și apoi s-a răsturnat.


În urma impactului violent au murit șoferul, un tânăr de 19 ani, și doi pasageri, o adolescentă de 14 ani și un băiat de 18 ani.


O altă pasageră a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.


"În cursul nopții, ora 03.25, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel  112 despre faptul că în afara comunei Boghești, sat Plăcințeni- un autoturism a intrat în coliziune cu un copac. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 3.20, un autoturism a părăsit partea carosibilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani și a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani. O altă pasageră a fost preluată de ambulanță, conștientă" au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4908 secunde