Sâmbătă seara, la Valu lui Traian

Concurs Accidentat de un șofer beat, la cinci metri de trecerea de pietoni

467

Articole de la același autor

Un tânăr de 28 de ani care s-a urcat băut la volan a provocat un accident rutier ce s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Și victima poartă o parte din vină, pentru că nu a traversat pe la trecerea pentru pietoni, ci la o distanță de cinci metri de ea, spun polițiștii.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul rutier s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 5 aprilie a.c., pe DN 3, la Km 248+200, în localitatea Valu lui Traian.
Iancu Florian G., de 28 de ani, din Constanța, a condus autoturismul marca Ford, proprietate personală, dinspre Medgidia spre Constanța, și ajungând la intersecția cu strada Împăratul Traian a surprins și accidentat pe Jan S., de 51 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care se angajase în traversarea drumului pu-blic fără să se asigure, la cinci metri distanță de trecerea de pietoni.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Jan S., care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu leziuni la nivelul capului, toracelui și fracturi la membrele inferioare.
Șoferul a fost supus testelor de alcoolemie, constatându-se astfel că el se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibare alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2985 secunde