Accidente cu motociclete și biciclete, în Constanța

257
Accidente cu motociclete și biciclete, în Constanța - accidentemotocicletebicicletet-1404148940.jpg

Articole de la același autor

Cinci constănțeni au ajuns la spital, dintre care un minor, după ce au fost răniți în accidente în care au fost implicați motociclete și biciclete. Duminică, în jurul orei 11,40, Stela B. se afla pe o motocicletă și rula pe strada Soveja; ajungând în dreptul trecerii de pietoni din apropierea străzii Primăverii nu a acordat prioritate unei femei care traversa strada. Femeia a fost lovită de motocicletă și a fost nevoie de transportarea de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Tot la spital a ajuns și un pieton lovit de o altă motocicletă, pe care o conducea Liviu S., duminică după-amiază, pe B-dul 1 Decembrie 1918. De această dată, spun oamenii legii, pietonul a traversat prin loc nepermis.

De asemenea, polițiștii rutieriști investighează și trei incidente rutiere în care au fost implicate biciclete. În toate cazurile, bicicliștii au ajuns la spital, cu leziuni. Astfel, duminică, Paul M. a intrat cu bicicleta într-un copac de pe marginea șoselei, din stațiunea Mamaia, iar un minor din Năvodari, a fost lovit de o mașină, pentru că nu a respectat semnificația indicatorului "Stop".

Ieri, la orele prânzului, o femeie de 25 de ani se afla la volanul unei mașini și rula pe DN 39, în localitatea Eforie Sud. La intersecția cu strada Dr. Climescu a virat la stânga, pentru a întoarce; în acel moment, un biciclist care venea din sens opus, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a căzut în afara părții carosabile. În toate cazurile, polițiștii de la Rutieră efectuează cercetări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Soveja
Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Neatenția  face victime,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6028 secunde