În acest week-end

Accidente grave pe raza județului Constanța

1468

Articole de la același autor

Mai multe accidente deosebit de grave au avut loc, în acest week-end, pe raza județului Constanța.
Cel mai grav s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe DN 39, în afara localității Lazu.
Ieronim Florin Rusu, de 56 de ani, din Năvodari, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Vectra, se îndrepta dinspre Agigea spre Constanța. La km 7+400 m, bărbatul a surprins și accidentat cu partea față a autoturismului un bărbat, cu vârsta cuprinsă între 35 și 40 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis și fără să se asigure, prin dreapta conducătorului auto. Cercetările polițiștilor continuă în vederea identificării victimei.
Un alt accident grav a avut loc, vineri după-amiaza, în orașul Cernavodă. Fănel Zainea, de 48 de ani, din Constanța, conducea un autoturism marca Chevrolet, pe strada Medgidiei, și a accidentat grav pe Viorica Boboc, de 63 de ani, din Cernavodă, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța.
În aceeași zi, în jurul orei 20, Valentin Pandel, de 19 ani, din localitatea Cerchezu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, dinspre Cerchezu către Negru Vodă.
La un moment dat, el s-a angajat în depășirea unei combine nesemnalizate, condusă de Constantin Trifan, de 46 de ani, din Cerchezu. Din cauza neîndemânării în conducere și a vitezei excesive, el a acroșat combina, după care a fost proiectat într-un copac de pe partea stângă a drumului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8098 secunde