Week-end de coșmar în traficul constănțean!

Accidente în lanț, în decurs de 24 de ore

270
Din cauza neatenției, a neadaptării vitezei la condițiile de drum sau pentru că s-au urcat băuți la volan, mai mulți șoferi au ajuns să aibă nevoie de îngrijiri medicale sau i-au băgat pe alții în spital după ce au produs accidente pe raza județului Constanța. 


Seria de accidente a început în urmă cu două zile, în jurul orei 2.00, când un bărbat de 25 de ani, ce se afla la bordul unui Renault Clio, a pierdut controlul volanului, din cauza neatenției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, pe DN39, în timp ce se îndrepta spre Vama Veche. Șoferul a fost transportat cu răni ușoare la Spitalul din Mangalia, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Tot sub aburii alcoolului, un bărbat de 61 de ani a dat peste un pieton care traversa prin loc nepermis. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, în timp ce șoferul conducea un Matiz pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman către strada Pandurului. Accidentul s-a produs în zona Peco Moll, iar femeia a suferit răni minore în urma impactului. S-a descoperit că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice, cu 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În aceeași zi, în jurul orei 20.15, un tânăr de 19 ani, care conducea un Porsche Cayenne, pe strada Dragoslavele a lovit un bărbat de 48 de ani, chiar pe trecerea de pietoni. Impactul s-a produs la intersecția străzii Dragoslavele cu bulevardul Mamaia. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Eveniment : ACCIDENT MORTAL în Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4902 secunde