Accidente mortale pe șoselele din județ. Mașini și moped răsturnate în câmp

271
Accidente mortale pe șoselele din județ. Mașini și moped răsturnate în câmp - accidentemortale-1589728857.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări privind două incidente rutiere, în care și-au pierdut viața două persoane.

Primul incident a avut loc vineri seara, pe DJ 391, între localitățile Viroaga și Negru Vodă. Potrivit oamenilor legii, era puțin după ora 21.00, când un bărbat de 29 de ani se deplasa dinspre Viroaga către Negru Vodă, dar mergea în zig-zag, spun martorii. Mașina acestuia a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani, care circula în spate și a încercat să realizeze manevra de depășire. În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat, dar cea de-a doua mașină a intrat într-un cap de pod. În mașină erau trei bărbați, iar unul dintre ei, în vârstă de 43 de ani, aflat pe locul din dreapta șoferului, a suferit răni grave care au dus la deces. O a doua victimă, un bărbat de 24 de ani, pasager pe bancheta din spate, a fost rănit grav.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, iar în cazul primului șofer, de 29 de ani, s-a constatat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După câteva ore, un alt accident mortal a avut loc în comuna constănțeană Castelu. Era ora 1.00 noaptea, când polițiștii Biroului Rutier Medgidia au fost sesizați de jandarmii care patrulau prin comună că pe marginea șoselei sunt un moped și o persoană răsturnate. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că era vorba despre un bărbat de 41 de ani, care nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule, dar a condus mopedul pe strada 1 Mai și, ajungând la aproximativ doi kilometri de Castelu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a murit.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde