Accidente rutiere cu două căruțe, la Constanța

186
Accidente rutiere cu două căruțe, la Constanța - accidenterutierecarute-1389720710.jpg

Articole de la același autor

Doi căruțași au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marți, după ce atelajele hipo în care se aflau au fost lovite de două autoturisme. 
Petre Gabriel Dinu, de 40 de ani, conducea, în jurul orelor 18.40, o Dacie pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța, pe a doua bandă. Ajungând la intrarea în localitatea Eforie Sud, în dreptul stației Peco, șoferul a intrat în coliziune față-spate cu o căruță, condusă de Mihalache Dică, de 74 de ani, în aceeași direcție de mers și pe aceeași bandă. În urma impactului, căruțașul a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul Drager pe ambii conducători și…surpriză! Mihalache Dică se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
O oră mai târziu, un alt căruțaș ajungea la spital, tot lovit de o mașină. Marian Adrian Enceanu, de 30 de ani, conducea o Toyota în localitatea Corbu, dinspre Săcele. Ajungând la intrarea în localitate, șoferul a intrat în coliziune față-spate cu o căruță, condusă de Ion Ciubotariu, care se deplasa în aceeași direcție de mers. Căruțașul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2529 secunde