Accidente rutiere în Constanța

198

Articole de la același autor

Două femei au ajuns la spital, sâmbătă, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în acci-dente rutiere, produse în Constanța. 


Primul eveniment a avut loc în jurul orei 16.25. Un bărbat, de 46 de ani, din Murfatlar, conducea un auto-turism pe DN 22 C, dinspre Valu lui Traian către Nisipari. La un moment dat, ajungând în Poarta Albă, la intersecție cu strada Gării, șoferul a pătruns pe sensul opus, încălcând marcajul continuu și a vrut să depă-șească un alt autoturism. Astfel, cele două mașini s-au ciocnit, pentru că mașina depășită a virat la stânga pe strada Gării, fără a se asigura. În urma impactului, a fost rănită ușor o femeie de 44 de ani, pasageră în prima mașină. 


Șase ore mai târziu, o altă femeie ajungea la spital. Un tânăr, de 19 ani, din Cogealac, conducea pe strada Slt. Bogdan Vasile. Ajungând la intersecție cu strada Baba Novac, tânărul nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de un alt tânăr, de 25 de ani, din Medgidia. În urma coliziunii, o tânără de 21 de ani, din Tariverde, pasageră în prima mașină, a fost transportată la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 


Ajunși la fața locului, rutieriștii constănțeni i-au testat pe ambii conducători auto cu aparatul Drager. Tânărul de 19 ani a fost găsit cu o alcoolemie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Eveniment : A intrat  cu mașina  direct într-un TIR
Pagina a fost generata in 1.6035 secunde