Accidente rutiere la Constanța: patru persoane au ajuns la spital

795
Accidente rutiere la Constanța: patru persoane au ajuns la spital - accident-1381222208.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au fost transportate la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere produse în județul Constanța. Ionut Vasile Feraru, de 31 de ani, a condus o motocicletă Suzuki pe Aleea Egretei din municipiul Constanța, dinspre strada Pelicanului către strada Str. Cercetaș Crăcană. La un moment dat, ajungând la intersecția nedirijată cu Aleea Egretei, șoferul nu a acordat prioritate de dreapta și a intrat în coliziune cu un Volkswagen, condus de Veronica Stanca, de 39 de ani. În urma impactului, șoferița a pierdut controlul direcției și a intrat într-un Renault, care se afla parcat. În urma accidentului, șoferul motocicletei a fost transportat la spital, unde se află în afara oricărui pericol. 




La scurt timp, Constantin Bercu, de 64 de ani, conducea o autoutilitară Mitsubishi pe DN 2A, în afara localității Nicolae Bălcescu, dinspre Hârșova către Constanța. Ajungând la kilometrul 174, șoferul a vrut să depășească, moment în care a intrat în coliziune frontală cu o Skoda, condusă de Nicea Bela, de 36 de ani, din sens opus, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. 


Alți doi șoferi au fost răniți după ce au fost implicați într-un eveniment rutier. Haim Hana Shlain, de 25 de ani, conducea un BMW pe strada Mihai Viteazul. Ajungând la intersecție cu strada Nicolae Iorga, tânărul nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire", nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un Suzuki, condus de Cristian Ilie Dache, de 41 de ani. În urma impactului, ambii șoferi au ajuns la spital cu răni ușoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1917 secunde