Accidente rutiere pe bandă rulantă, la Constanța

476
Accidente rutiere pe bandă rulantă, la Constanța - dosare-1465315862.jpg
Oamenii legii au deschis mai multe dosare penale după ce, în municipiul și județul Constanța, au fost înregistrate mai multe infracțiuni rutiere. 


Astfel, în urmă cu două zile, la ora 10.00, un bărbat a condus un autoturism dinspre strada 8 Martie, către strada I.L. Caragiale, din municipiul Constanța, nu a respectat semnificația indicatorului rutier "Oprire" și a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism. 


Două ore mai târziu, o tânără care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost accidentată ușor de un șofer care circula pe bulevardul Mamaia, dinspre bulevardul Tomis către strada Mihai Viteazu, accidentul petrecându-se după marcajul pietonal din zona intersecției cu strada Răscoala din 1907. 


O persoană a ajuns la spital după un accident de circulație ce a avut loc pe strada Decebal din municipiu, la intersecția cu strada Ștefan Mihăileanu. Ajuns la intersecție, un șofer nu a respectat semnificația indi-catorului "STOP" și a pătruns în intersecție, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere. 


O altă femeie a fost transportată, luni, la spital, după ce a fost lovită de un șofer în momentul în care traversa strada prin loc nepermis. Accidentul a avut loc pe strada Viorelelor din municipiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Iunie 2016
Stire din Eveniment : Accident  cu patru victime
Pagina a fost generata in 0.6028 secunde