Accidentele rutiere s-au ținut lanț în Constanța

1052
1

Nerespectarea regulilor de circulație a dus, ieri, în prima zi a săptămânii, la producerea mai multor accidente rutiere. Fie șoferii care nu au fost atenți, fie pietonii care nu se asigură atunci când traversează drumurile au fost vinovați de spaima produsă pe șoselele din Constanța.

Seria accidentelor produse ieri a fost deschisă de o bătrână care, deși traversa strada pe marcajul pietonal, pentru că vântul i-a luat pălăria, ea s-a întors să și-o recu-pereze. Gestul ei l-a luat prin sur-prindere pe un șofer, care a lovit-o pe femeie în plin.
Totul s-a întâmplat pe la ora 10,20, când Nicolae Balamace, de 55 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, pe bulevardul Mamaia, dinspre stațiune spre centru, ajungând în zona Delfinariu, a surprins-o pe Georgeta Ioniță, de 70 de ani, care se întorsese, pe trecerea de pietoni, să-și recupereze pălăria ce-i fusese luată de vânt.
Femeia a fost preluată de medici și transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
La nici o oră, polițiștii de la Rutieră au fost anunțați de producerea altui accident, în Constanța. De această dată, o șoferiță care nu a acordat prioritate de trecere a produs un accident rutier care s-a soldat cu patru mașini avariate.
Carambolul a avut loc, în jurul orei 11, la intersecția străzii Carai-man, unde Zoe Climente, de 59 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen, pe strada Caraiman, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre bulevardul 1 Mai, ajungând la intersecția cu Șoseaua Mangaliei, nu a acordat prioritate de trecere intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de Aisel Arif, de 36 de ani.
În urma impactului, Volkswagen-ul a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Honda, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism, marca Ford.
Șoferița vinovată de producerea accidentului a fost și singura per-soană rănită în accidentul rutier.
Nu se făcuse ora 12, că un nou incident rutier avea loc în Constanța.
La ora 11,50, Octavian Toader, de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Dacia Logan, pe bulevardul Tomis, ajungând la intersecția cu strada Cuza Vodă, l-a accidentat pe Aurel Baciu, de 59 de ani, care a încercat să traverseze strada pe la colțul intersecției fără să se asigure. Pietonul a fost rănit și transportat la spital, dar se află în afara oricărui pericol.
O spaimă soră cu moartea a trăit și o femeie, pasageră într-un taxi, care, ieri, în jurul orei 15, a fost implicat într-o tamponare. Din câte se pare, un autoturism marca Seat a lovit taxiul în care femeia se afla, aceasta făcând un atac de panică. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, doar cele două mașini fiind avariate.



Comentează știrea

bobo
4 septembrie 2012
iesi la vot si sanctioneaza

sanctioneaza nepasarea autoritatilor locale, mai fratilor o data la maxim, MAXIM 8 ani (2 mandate) cei de la primarii trebuie schimbati, nu numai in constanta ci in tot judetul, in toata tara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0521 secunde