Achiziția rachetelor Patriot, tranșată în Comisia de Apărare din Senat. Ar urma să se dea avizul

96
Achiziția rachetelor Patriot, tranșată în Comisia de Apărare din Senat. Ar urma să se dea avizul - 646x404-1511168559.jpg

Articole recomandate

Comisia pentru Apărare din Senat se reunește azi pentru a discuta achiziția rachetelor Patriot, anunțul fiind făcut după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a ședinței de plen, opoziția criticând absența PSD-ALDE de la lucrările Comisiei.


"Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională se reunește luni, 20 noiembrie, la ora 11,30, în ședință extraordinară, pentru dezbaterea Proiectului de lege pentru realizarea «Capabilității de apărare aeriană cu baza la sol», aferentă programului de înzestrare esențial «Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)»", se arată într-un anunț al Senatului.

USR și PNL au susținut, marți, că PSD și ALDE încearcă să blocheze în Parlament achiziția rachetelor Patriot, după ce membrii partidelor de la putere au lipsit de la ședința Comisiei de apărare din Senat, pe a cărei ordine de zi se afla proiectul de lege privind achiziția rachetelor.

În lipsa senatorilor PSD-ALDE, ședința nu a avut cvorum, iar legea nu a putut fi dezbătută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde