Acţiune de amploare pe şosele. 12 permise de conducere, reţinute

280
Acţiune de amploare pe şosele. 12 permise de conducere, reţinute - actiune-1632387816.jpg
Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa şi Biroului de Poliție al Autostrăzii A3, au desfășurat, miercuri, 22 septembrie, o acțiune, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., altfel că în intervalul orar 15.00 - 21.00, polițiștii rutieri au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe drumurile naţionale din județul Constanţa.

În urma acțiunilor din teren, au fost aplicate 254 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 116.000 de lei, dintre care 231 pentru depășirea limitei legale de viteză

Totodată, 12 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 11 pentru depășirea limitei legale de viteză și 1 pentru depășire neregulamentară.

Pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, polițiștii rutieri au retras 1 certificat de înmatriculare.

“Polițiștii rutieri vă recomandă să adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să respectați regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere. Totodată, nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare!”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7512 secunde