Acțiune de prevenire a consumului de alcool și droguri la volan

295
Acțiune de prevenire a consumului de alcool și droguri la volan - fotorutierasta78068-1340715780.jpg
Astăzi, 26 iunie, polițiștii rutieri împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog Constanța și reprezentanți din cadrul "Pernod Richard Romania" au marcat "Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri" printr-o activitate de prevenire a consumului de alcool și droguri la volan în rândul conducătorilor auto.

Polițiștii spun că scopul activității a constat în conștientizarea șoferilor asupra riscurilor consumului de droguri în general și de substanțe noi cu proprietăți psihoactive în special și, de asemenea, asupra consecințelor juridice la care se expun în cazul în care consumă alcool și conduc autoturisme, deoarece alcoolul este una dintre cele mai întâlnite cauze ale producerii accidentelor rutiere.

Conducătorii auto opriți în trafic au primit materiale constând în șepci, tricouri, mingii și pliante cu mesajul "Don"t drink and drive" și sfaturi de la polițiștii rutieri privind adoptarea unui comportament preventiv în trafic.

Serviciul Rutier va derula, pe întreaga perioadă a sezonului estival, astfel de evenimente în Constanța și în stațiunile de la malul Mării Negre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Hârșova
Pagina a fost generata in 2.1362 secunde