Acţiuni ale Poliţiei în ultimul weekend al verii

263
Acţiuni ale Poliţiei în ultimul weekend al verii - politialitoral-1630332287.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat o acțiune în perioada 27-29 august pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru verificarea respectării normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. În acest context, au fost legitimate 24 de persoane și verificate 16 societăți comerciale, precum și 12 paznici. Polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 89.000 de lei.

***

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune ]n data de 29 august, în intervalul orar 18.00 - 20.00 pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane și verificate 26 de autoturisme. Polițiștii au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20.000 de lei.

***

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat acțiuni la data de 29 august, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus. În acest context, au fost legitimate mai multe persoane și aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.600 de lei, dintre care 14 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În activități au fost angrenați jandarmi constănțeni și lucrători ai Poliției Locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5099 secunde