Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

995
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni - politiarurala1a1300x225-1315728119.jpg
Polițiștii constănțeni au desfășurat două acțiuni de constatare și prevenire a infracțiunilor și contravențiilor comise cu violență în mediul rural.
Astfel, IPJ Constanța o organizat și coordonat o acțiune ce s-a desfășurat pe raza de competență a Secției 9 Poliție Rurală, fiind mobilizați 34 de polițiști. S-a urmărit constatarea de infracțiuni și contravenții săvârșite cu violență, la nivel rural, dar a avut totodată și caracter preventiv.
Cu această ocazie s-a urmărit identificarea și reținerea persoanelor urmărite, a persoanelor care se sustrag urmăririi penale, identificarea persoanelor cunoscute cu mod de comportament violent, a celor care nu-și justifică prezența în zone cu risc criminogen, identificarea persoanelor care transportă bunuri cu mijloace auto fără documente de proveniență sau suspectate că ar proveni din comiterea de infracțiuni.
Ca urmare a acestei acțiuni au fost controlate 127 autoturisme, zece unități de alimentație publică s-au aplicat sancțiuni în valoare de 13940 lei.
De asemenea, și lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, cu sprijinul unei grupe de luptători din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă, au organizat și executat o razie pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu violența în mediul rural, pe raza comunei Aliman, vizate fiind localurile de alimentație publică din localitățile arondate, ocazie cu care au fost constatate două infracțiuni, port ilegal de armă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, au fost depistate și conduse la sediul poliției 25 de persoane si au fost aplicate șase sancțiuni în valoare de 950 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Cum ajung polițiștii constănțeni la țară
Pagina a fost generata in 0.6016 secunde