"Acum este timpul, ești pregătit, trebuie doar s-o faci" / TÂNĂRĂ ACUZATĂ DE MOARTEA IUBITULUI

1126
O tânără de 20 de ani este acuzată de omor prin imprudență după ce procurorii spun că și-a convins iubitul adolescent să se sinucidă pentru a primi mai multă atenție, fiind în postura de "iubită îndurerată", potrivit Time, citat de Digi 24.


Michelle Carter, din SUA, avea 17 ani când procurorii au spus prima oară că și-a încurajat prietenul de 18 ani să se sinucidă, închizându-se în camionul său plin cu monoxid de carbon.


Conrad a murit în iulie, 2014, intoxicat cu monoxid de carbon. El ar fi luat această decizie după ce iubita sa, Michelle Carter, i-a trimis un mesaj în care îl încuraja: 


" Acum este timpul, ești pregătit, trebuie doar s-o faci". Adolescentul era deja în depresie din cauza divorțului părinților lui.


La un moment dat, tânărul s-a răzgândit și a ieșit din camion. În toată această perioadă, el comunica prin mesaje cu prietena sa, care i-a scris: "Du-te înapoi în camion", iar el s-a întors.


"Conrad a murit din cauza ei", spun procurorii.


Fata l-a convins pe tânăr că va fi "liber și fericit" după ce moare. Pe lângă asta, adolescenta nu a anunțat autoritățile sau familia lui Conrad, în timpul în care el stătea în camionul cu monoxid de carbon.


Cei doi au avut o relație la distanță timp de doi ani și comunicau cel mai des prin mesaje și apeluri telefonice. 


Michelle Carter așteaptă verdictul juraților acum. Ea riscă să stea 20 de ani în închisoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2785 secunde