ACUZAȚII GRAVE la Siminoc: mamă a 5 copii, lovită cu pumnul în față de un fermier

450

Articole de la același autor

Acuzații la adresa unui fermier din zona Siminoc, orașul Murfatlar. O femeie, mamă a cinci copii, acuză că a fost lovită cu pumnul în față de proprietarul terenului unde a locuit în ultima perioadă. Se pare că femeia, care nu are posibilități financiare, a fost primită să stea într-o cocioabă de pe terenul respectivului bărbat, care stă să cadă. În schimbul găzduirii, femeii i s-ar fi cerut să presteze diverse munci, fără a fi remunerată. La începutul acestei săptămâni, luni, 20 iunie, femeia ar fi refuzat să mai muncească pentru proprietarul terenului, motiv pentru care ar fi fost lovită. Incidentul a fost făcut public pe rețele de socializare de un constănțean care a ajutat-o în repetate rânduri, pentru a putea să le asigure un trai decent copiilor.

„Mama celor 5 copii din Siminoc, a fost lovită astăzi cu pumnul în figură de către proprietarul terenului pe care încă locuiește. Deși s-a făcut plângere la poliție iar mâine va fi scos certificat medico-legal, știm cu toții cum se termină de obicei o dispută între o femeie defavorizată și un fermier conectat. Orice persoană /organizație cu atribuții în monitorizarea desfășurării transparente a anchetei, este rugată să-i amintească stăpânului că în 2022 nu mai ai voie să lovești nici măcar un animal, cu atât mai puțin o femeie fără apărare”, a arătat binevoitorul.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul violent.

Sursă foto: Adrian Bisoceanu, Facebook

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0112 secunde