Adina Florea, cel mai tare punctaj. "Niciodată nu am fost aservită politic!"

1388
Adina Florea, cel mai tare punctaj.

Articole recomandate

Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj la interviul susținut la CSM, pentru funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Potrivit tabelului de clasificare publicat pe pagina de internet a CSM, Adina Florea a obținut un punctaj final de 9,86, fiind urmată de Sorin Eugen Iașinovschi, cu 8,85, și Bogdan Ciprian Oârlog, cu 3,25.

Candidații pentru funcția de procuror-șef al Secției au susținut, marți, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

XXX

"Aș vrea să fac două scurte referiri vizavi de activitatea mea profesională, aceste referiri derivând din informațiile pe care le consider manipulatoare și care au apărut în ultima perioadă în spațiul public. Am în vedere faptul că niciodată, în toată activitatea profesională, nu am fost aservită politic. Activitatea mea s-a desfășurat în interesul legii și cu respectarea legii, astfel cum de altfel mi-am jurat și am jurat când am intrat în această profesie", a declarat Adina Florea, în fața Comisiei de concurs din CSM.

"De asemenea, vreau să subliniez faptul că niciodată în activitatea mea profesională nu am desfășurat altfel de activități decât cele corespunzătoare atributelor care guvernează activitatea procurorilor, respectiv principiile legalității, al imparțialității și al controlului ierarhic. Am fost un procuror independent și sunt un procuror independent indiferent de ceea ce se vehiculează în spațiul public. Niciodată nimeni nu a încercat, nici măcar nu a încercat, să îmi inducă vreo idee cu privire la ceea ce aș fi putut să desfășor în activitatea practică pe care am derulat-o din punct de vedere profesional", a spus Florea.

(Sursa: Agerpres)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde