Admitere INM: Rezultatele interviurilor au fost afișate. Cine ne reprezintă în Constanța

489

Articole de la același autor

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele interviurilor susținute de candidați în perioada 26 septembrie - 5 octombrie. Aceasta a fost ultima probă a examenului de admitere la INM, astfel că urmează să fie afișate rezultatele finale. Au fost declarați admiși doar candidații care au obținut nota minimă 7. 


Interviul a constat în elaborarea în scris a unei analize cu privire la subiectul extras și susținerea orală a acestuia și analiza orală a unei spețe cu elemente de etică specifice profesiei. La această probă, cea finală, au putut participa doar candidații care au fost admiși la probele scrise, respectiv proba scrisă tip grilă și testul de verificare a raționamentului logic. 


În acest an, sunt scoase la concurs 160 de locuri de auditori de justiție, dintre care 80 sunt alocate pentru ocuparea funcției de ju-decător, iar 80 pentru funcția de procuror. De la Constanța, au fost declarați admiși, la proba interviului, Cristian Bumbac (8,08), Vladimir Mărunțelu (8,08), Liviu Narlă (7,26) din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Diana Bușu (7,98), Andreea Carali (9,58), Andrei Davidescu (7,82), Irina Ionescu (9,54), Alexandru Matea (7,84), Ana Maria Pîrvu (9,16) și Cătălina Popi (8,54), din cadrul Tribunalului Constanța. 


La examen, au participat 305 candidați, iar în urma interviului au fost declarați admiși 305 persoane. 15 candidați au fost respinși, iar un altul a fost absent. 
Andreea ILIESCU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3386 secunde