Adolescent cercetat pentru șantaj! A trimis un e-mail prin care cerea demisia conducerii unui liceu din Constanța

931
Adolescent cercetat pentru șantaj! A trimis un e-mail prin care cerea demisia conducerii unui liceu din Constanța - adultconnectiondesk374720816x520-1589988451.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice au reținut un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. 


Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 mai, minorul ar fi trimis un e-mail către o unitate de învățământ din municipiul Constanța, prin care ar fi constrâns conducerea instituției să își prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date și informații personale pe care acesta le-ar fi obținut în mod ilegal. 


În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 19 mai, polițiști din cadrul B.C.C.O. Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului București, locație la care a fost identificat minorul în cauză. 


În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al U.T.A.I. Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6797 secunde