Adolescent curentat pe vagonul unui tren, transportat la spital cu arsuri grave

127
Adolescent curentat pe vagonul unui tren, transportat la spital cu arsuri grave - spital-1526550907.jpg

Articole recomandate

Un adolescent în vârstă de 14 ani din municipiul Sfântu Gheorghe, care s-a urcat pe vagonul unui tren pentru a face fotografii, a fost curentat, suferind răni grave pe aproape jumătate din suprafața corpului, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna.



Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21,00, în zona Gării CFR din Sfântu Gheorghe, iar tânărul a fost transportat la un spital din București.

"Din primele cercetări efectuate de polițiștii care au ajuns la fața locului s-a stabilit că tânărul de 14 ani, împreună cu alți doi adolescenți, a pătruns în zona de siguranță a căii ferate unde se afla garată o garnitură de tren de marfă. Acesta s-a urcat pe unul dintre vagoane pentru a face fotografii, moment în care a fost electrocutat. Adolescentul a fost transportat la un spital din București, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului", se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

"Polițiștii îi atenționează pe cetățeni că accesul în zona de siguranță a căii ferate este interzis, aceasta fiind delimitată prin panouri de avertizare. Totodată, polițiștii le recomandă părinților să le explice tinerilor riscurile la care se expun atunci când pătrund în aceste zone, unde linia de contact este alimentată cu energie electrică la o tensiune de 27.000 V. Astfel chiar și simpla pătrundere în aceste zone de siguranță constituie un risc ridicat pentru viața persoanelor, existând în orice moment pericolul de electrocutare", se mai arată în comunicat, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde