Adolescent răpit de pe stradă și bătut cu bestialitate

479
Suspiciunea că ar fi sărit în curtea unui vecin, la furat, i-a adus o bătaie bună unui adolescent de 17 ani, din localitatea Pecineaga. Aseară, în jurul orei 21,00, tânărul a sunat la Serviciul unic de urgență 112 pentru a reclama că a fost bătut cu cruzime de patru indivizi.

El a povestit că în jurul orei 20,30, în timp ce se afla pe o stradă din Pecineaga, în dreptul lui a oprit o mașină în care se aflau patru bărbați. Unul dintre ei a coborât, l-a lovit în zona capului, după care l-a urcat cu forța în autoturism.

Adolescentul a fost dus până la marginea localității, în apropierea unei păduri, unde a fost dat jos din mașină și bătut cu picioarele. După ce s-au "răcorit" agresorii l-au abandonat în locul respectiv.

Victima a fost dusă la spitalul din Medgidia, dar medicii au constatat că are doar o arcadă spartă și nu se impune internarea.

La rândul lor, polițiștii Secției 3 Rurală Medgidia au demarat o anchetă și i-au identificat pe agresori. Până în prezent, însă, aceștia nu au fost găsiți. Suspecții sunt cercetați pentru loviri și alte violențe și lipsire de libertate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4495 secunde