Adolescentă de 16 ani accidentată după ce a jefuit un taximetrist

530
O fată de 16 ani, din Constanța, a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa în fugă DN 39, Constanța - Mangalia, având asupra ei banii pe care tocmai îi furase de la un taximetrist ce oprise autoturismul pentru a alimenta într-o benzinărie.
Potrivit polițiștilor, trei tineri, doi băieți și o fată, au luat, marți seară, un taxi din Agigea și au comandat o cursă spre Mangalia. Taximetristul a fost nevoit însă să oprească la o benzinărie din Agigea, pentru a alimenta mașina, iar în timp ce acesta se afla în dreptul pompei, cei trei au furat banii pe care i-au găsit în autoturism și au fugit.
Numai că norocul nu le-a surâs prea mult, cel puțin nu în cazul fetei. Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, marți seara, în jurul orei 21,45, pe DN 39, în Agigea, Ardin Iusein, de 46 de ani, din Techirghiol, se afla la volanul unui autoturism marca Audi A6, cu numărul de înmatriculare CT-14-ERD, circulând dinspre Lazu spre Eforie Nord. La un moment dat, el a accidentat cu partea stânga față a mașinii pe Sergean Alit, de 16 ani, din Constanța, adolescenta implicată, se pare, în jefuirea taximetristului, care încerca să traverseze șoseaua în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Fata a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internată.
Taximetristul jefuit nu a depus încă plângere împotriva celor trei, însă polițiștii încearcă să-i găsească și pe cei doi amici ai tinerei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9759 secunde