Adolescentă dispărută de acasă. Mama a primit un telefon că tânăra nu se mai întoarce

1805
Adolescentă dispărută de acasă. Mama a primit un telefon că tânăra nu se mai întoarce - img1-1572435967.jpg

Articole recomandate

Butnariu Estera, o tânără în vârstă de 16 ani, a dispărut fără urmă de acasă, polițiștii declanșând și procedura pentru darea în urmărire a tinerei la nivel național, scrie observator.tv


Mama fetei a primit și un telefon după dispariția tinerei, aflând că fiica sa nu ar mai dori să se întoarcă acasă niciodată, dar că este bine.


La sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie din Petrila, care a reclamat faptul că în data de 27.10.2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, Butnariu Estera (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliu, iar în data de 29.10.2019, mama sa a luat legătura cu aceasta, minora comunicându-i că "este bine" și că nu dorește să revină acasă.


Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m., greutate aproximativ 62 kg., ochi căprui, păr șaten lung, față ovală.

În urma sesizării, polițiștii au demarat deîndată o serie de activități investigative și de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată și măsura urmării naționale.

Polițiștii continuă activitățile necesare depistării minorei și le solicită celor care dețin informații utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliția sau să apeleze numărul unic de urgență 112. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1875 secunde