Adolescentă dispărută de la domiciliu de nouă zile, căutată de polițiști

393
Adolescentă dispărută de la domiciliu de nouă zile, căutată de polițiști - politiaromana-1571229578.jpg

Articole recomandate

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna vasluiană Zăpodeni, este căutată de polițiști după ce aceasta a plecat de la domiciliu pe data de 7 octombrie și nu s-a mai întors.



Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, adolescenta are aproximativ 1,60 metri, o greutate aproximativă de 55 de kilograme, părul lung, negru, cu șuvițe blonde și roșcate și ochi căprui, iar la data dispariției, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaștri și era încălțată cu o pereche de pantofi sport negri.


"Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte și cercei în buza de jos și în cea de sus. În prezent, polițiștii vasluieni desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informații despre ea, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112", precizează sursa citată.

De la începutul acestui an, la nivelul IPJ Vaslui s-au primit un număr de 138 de sesizări privind dispariția unor minori , dintre acestea doar 123 fiind soluționate fost soluționate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4811 secunde