Adolescente din Constanța, căutate de Poliție

128

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni sunt în alertă, după ce două familii din municipiul Constanța i-au anunțat de dispariția a două adolescente. 

Ștefania Chipirliu, în vârstă de 18 ani, din Constanța, a plecat de acasă sâmbătă, 15 iunie, în urma unui conflict în familie. Semnalmentele tinerei sunt: înălțime 1.75 metri, 55 kilograme, față ovală, ochi albaștri, păr blond, fără semne particulare. La data dispariției era îmbrăcată cu bluză roșie cu dungi de culoare neagră, pantalon de culoare bleumarin.

În schimb, Ani Daniela Haralambescu, de 18 ani, este dispărută de acasă de peste două săptămâni. Aceasta a plecat de acasă, marți, 4 iunie, spunând că merge la școală și nu a mai revenit. Tânăra are 1.52 metri, 41 kilograme, constituție astenică, păr vopsit roșcat lung până la umeri, ochi verzi, față rotundă, ten deschis, nas normal, gură mică, cu multe alunițe pe corp. La data dispariției, ea purta pantaloni tip colanți de culoare neagră, bluza de culoare neagră, pantofi cu toc ortopedic.

Cei care pot furniza orice informații în legătură cu cele două tinere sunt rugați să contacteze dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241.611364.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3736 secunde