Adolescente dispărute de acasă. Poliția le caută

296
1
Adolescente dispărute  de acasă. Poliția le caută - adolescentitalharitistrada-1430414153.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută două minore, dispărute de acasă de câteva zile. Maria Diana Dicu, de 16 ani, a plecat de acasă, din municipiul Constanța, în seara zilei de 29 aprilie, în jurul orei 22,00, iar de atunci rudele nu mai știu nimic despre ea.

Semnalmentele tinerei sunt: 1,60 metri înălțime, 43 kilograme greutate, constituție astenică, păr lung, șaten, cu șuvițe deschise, ochi albaștri, față ovală. La data plecării de acasă, adolescenta purta o geacă din piele neagră, mulată pe corp, și era încălțată cu pantofi sport din pânză, cu model floral.

O altă adolescentă căutată este Alexandra Julieta Chiriac, de 16 ani, din satul Siliștea. Aceasta a plecat de acasă, miercuri, 28 aprilie, ora 19,00, și de atunci nu a mai revenit. Adolescenta are aproximativ 1,65 metri, 50 -55 kilograme, constituție atletică, ten deschis, păr blond, prins în coadă cu un elastic verde, ochi albaștri.

La data dispariției, fata purta o bluză cu mâneci lungi, albă și tricou negru, blue jeans de culoare albastru închis, șosete gri și papuci de culoare albastră.

Cei care pot furniza orice informații în legătură cu adolescentele sunt rugați să sune la Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241/611.364 interior 20005.

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.852 secunde