Adolescente fugite de acasă, căutate de polițiști

174

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută două adolescente dispărute de acasă de câteva zile. Mama Elenei Dumitrașcu, de 17 ani, a reclamat că fiica ei a plecat de acasă pe 20 august, iar de atunci nu mai știe nimic de ea. Cele două sunt originare din satul Făcăieni, județul Ialomița, dar stau în Constanța. Potrivit polițiștilor, minora nu se afla în relații bune cu mama ei.

Semnalmentele tinerei sunt: înălțime 1.75 metri, 59 kilograme, constituție atletică, față rotundă, ochi căprui, nas drept. La data dispariției, adolescenta purta blue-jeans albaștri și un tricou de culoare gri neinscripționat.

De asemenea, polițiștii din Medgidia au fost sesizați de dispariția de acasă a unei copile de 13 ani. Aighiul Iusein locuia împreună cu bunica și a fugit de pe 25 august; bunica bănuiește că fata vrea să ajungă la rudele din Călărași, dar a sesizat polițiștii pentru că minora nu știe adresa exactă a acestora.

Fata are 1.60 - 1.63 metri înălțime, constituție corpolentă, ten măsliniu, păr lung culoare castanie, fără semne particulare. La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni mulați de culoare roșie, tricou de culoare albă și era încălțată cu papuci negri.

Cei care pot oferi informații despre cele două tinere sunt rugați să contacteze Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241/611.364, interior 20005. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde