Adolescenți loviți de mașini

152
Adolescenți  loviți de mașini - pietoni-1451831993.jpg

Articole de la același autor

Un copil de 13 ani a ajuns, sâmbătă, pe patul de spital după ce a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut pe strada Tulcei, din Constanța, în jurul orei 16.30. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 46 de ani se deplasa la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, iar la intersecția cu Ștefăniță Vodă a lovit un băiat care a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis. În urma impactului, copilul a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Aceeași soartă a avut-o și o tânără de 17 ani. Un constănțean de 56 de ani conducea un autoturism pe strada Traian, din Constanța. În momentntul în care a ajuns la intersecția cu strada Termele Romane a accidentat o fată care a traversat prin loc nepermis. La fața locului au ajuns polițiștii și cadrele medicale. Adolescenta a fost transportată la unitatea medicală pentru investigații.

Agenții de la Rutieră au pornit câte o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au petrecut evenimentele rutiere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Cum puteți evita accidentele rutiere
Pagina a fost generata in 1.9899 secunde