Aeronavă București-Timișoara cu 140 de pasageri, direcționată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceții

607
1
Aeronavă București-Timișoara cu 140 de pasageri, direcționată pe Aeroportul Sibiu din cauza ceții - avion-1330770907.jpg
Aeronava Tarom a aterizat pe Aeroportul Sibiu aseară, în jurul orei 22.00, iar pasagerii au rămas în zona de securitate a aeroportului timp de două ore.

La bordul aeronavei s-a aflat și o delegație a PNL, membrii acesteia alegând, în cele din urmă, să plece către Timișoara cu un microbuz.

"Am fost redirecționați aici. Avionul a fost plin pur și simplu cu pasageri și fiecare a ales o altă soluție. Noi trebuie să fim sâmbătă la Timișoara. Suntem o echipă de la Partidul Național Liberal, mergem la un curs de formare, ne așteaptă vreo 100 de persoane acolo, nu ne permitem să întârziem ", a declarat corespondentului MEDIAFAX Claudiu Săftoiu, și el pasager al cursei Tarom.





Comentează știrea

aviatoru'
4 martie 2012
profesionalism

chiar nu ati gasit o foto cu o nava romaneasca in redactie?Era necesar ca pt un incident marunt sa puneti un Boeing 747 de la Pan-Am? Nu stiam ca aceasta companie cu acest model de avion face curse Buc-Timisoara si nici ca poate ateriza la Sibiu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2618 secunde