"Afaceri" ilegale la Mangalia. S-a lăsat cu dosare penale

222

Articole de la același autor

Sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 6 Mangalia, a depistat în târgul din localitatea General Scărișoreanu, un bărbat care oferea spre comercializare pește. În urma verificărilor jandarmii au stabilit că bărbatul în vârstă de 22 ani, deținea peste 60 kg de pește, diferite specii, depozitat în lăzi de plastic. 


Acesta le-a declarat jandarmilor că intenționa să vândă întreaga cantitate de pește, pentru a-și suplimenta veniturile.
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare a autorităților competente, peștele fiind predat unei societăți comerciale specializate.


Tot sâmbătă, jandarmii din Mangalia au depistat o femeie în vârstă de 47 ani, care intenționa să vândă trecătorilor mai multe pachete de țigări fără timbre accizabile, în centrul municipiului Mangalia.


Jandarmii au întocmit procesul-verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat lucrătorilor Poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor, iar țigările oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2377 secunde