Afaceristul care a primit mită pentru a interveni pe lângă Nicușor Constantinescu și-a recunoscut vina!

399
Afaceristul care a primit mită pentru a interveni pe lângă Nicușor Constantinescu și-a recunoscut vina! - mita-1337256854.jpg
Astăzi, Eugeniu Mija, afaceristul care a fost prins în flagrant delict, la începutul lunii ianuarie, primind mită suma de 15.000 de euro pentru a interveni pe lângă președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în vederea deblocării unor fonduri, a declarat judecătorilor că recunoaște în totalitate conținutul rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA. El a cerut aplicarea prevederilor art. 320 indice 1 din Legea Micii Reforme în Justiție pentru a beneficia de micșorarea cu o treime a pedepsei ce-i va fi aplicată de judecători. Ceilalți doi inculpați din acest dosar, Realini Lupșa și Nicolae Vasilescu, înalt funcționar public, șef al Departamentului Legislativ al Camerei Deputaților, acuzați de trafic de influență, nu au recunsocut faptele reținute și, cel puțin deocamdată, s-au prevalat de dreptul la tăcere.

Tribunalul Constanța nu a dispus disjungerea cauzei în ceea ce-l privește pe Mija, astfel că magistratul care judecă dosarul se va pronunța cu privire la vinovăția sau nu a acestuia odată cu fondul cauzei.

La termenul următor, care va avea loc la data de 14 iunie, va fi audiat denunțătorul din acest dosar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde