AI ARMĂ, AI TUPEU! Vânător cu pușcă, pe drum public. S-a lăsat cu amenințări!

226
AI ARMĂ, AI TUPEU! Vânător cu pușcă, pe drum public. S-a lăsat cu amenințări! - ddd-1578836579.jpg

Articole recomandate

La nici o zi după ce un câine a fost împușcat dintr-o mașină pe o șosea din Maramureș, apar imagini cu alți oameni înarmați pe drumurile publice. S-a întâmplat, de această dată, într-o comună din județul Brașov, acolo unde un bărbat a fost surprins cu o armă de vânătoare scoasă pe geamul mașinii, relatează Digi 24.

Incidentul a fost filmat în data de 9 ianuarie, pe drumul comunal dintre cele două localități din județul Brașov. Cel care a filmat a povestit că a văzut un autoturism care circula pe acel drum comunal și un bărbat îmbrăcat în uniformă de camuflaj, cu o armă de vânătoare scoasă pe geamul mașinii. În momentul în care a fost observat că filmează, bărbatul respectiv a venit la el, fără armă, l-a agresat, după care bărbatul i-a cerut unui însoțitor să-i dea pușca de vânătoare ca să-l "împuște". Victima agresiunii a reclamat situația inițial la 112, apoi a mers la poliție, iar la fața locului au venit un criminalist și agenți ai poliției locale.

Totul s-a încheiat cu un dosar penal pentru fapte de amenințare și lovire sau alte violențe. Autoritățile au spus că partida de vânătoare la care participa bărbatul agresiv a fost organizată "legal".

Marcel Vela, ministrul de interne, a declarat la Digi 24 că în prezent există în desfășurare un control cu privire la regimul armelor și munițiilor. "Garantez că se face o reverificare la nivelul întregii țări. După ce au aflat toți paznicii de vânătoare că pot avea dosare penale, cred că se vor gândi de două ori înainte de a folosi arma în zona locurilor publice", a comentat Marcel Vela.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde