Alarmant: zilnic sunt depistați șoferi drogați, pe șoselele Constanței!

829
Alarmant: zilnic sunt depistați șoferi drogați, pe șoselele Constanței! - x-drogati-la-volan-1695113122.jpg

Articole de la același autor

După tragedia rutieră de la 2 Mai, când doi tineri au murit după ce au fost loviți de mașina condusă de Vlad Pascu, un tânăr de 20 de ani aflat sub influența unui cocktail de droguri, polițiștii constănțeni au început să folosească tot mai des testele pentru depistarea consumului de droguri. Și, surpriză: sunt depistați aproape zilnic șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat substanțe interzise!

Cel mai recent, duminică, 17 septembrie, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 19.55, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu - Postul de Poliție Lumina au fost sesizați de un conducător auto de 37 de ani cu privire la faptul că a avut un conflict în trafic, cu un alt șofer, solicitând testarea acestuia cu aparatul drugtest.

La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, care au procedat la testarea cu aparatul drugtest a ambilor conducători auto, rezultatele fiind pozitive la amfetamină. Ulterior, șoferii au fost conduși la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4519 secunde