ALERTĂ! Algerienii cărora li s-a interzis intrarea în România au fugit de la bordul navei!

405
ALERTĂ! Algerienii cărora li s-a interzis intrarea în România au fugit de la bordul navei! - 21novalgerienifugiti-1574325172.jpg

Articole de la același autor

Update. Patru dintre cei șase cetățeni algerieni au fost depistați de oamenii legii, pe câmp, între localitățile Valu lui Traian și Murfatlar. Ceilalți doi cetățeni încă sunt căutați, polițiștii de frontieră oprind în trafic autovehiculele în zona municipiului Constanța.



***


Pasagerii clandestini algerieni sosiți în Portul Constanța în mod ilegal la bordul navei Nordic Barents au fugit de la bordul ambarcațiunii. Azi noapte, în jurul orei 3,10, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați la supravegherea navei NORDIC Barents, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia, au fost anunțați de un membru de echipaj despre faptul că cei șase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazați.
Imediat, polițiștii de frontieră au efectuat controlul asupra navei și au alertat autoritățile locale și firmele de pază care își desfășoară activitatea în incinta Portului Constanța.


"Menționăm că, în permanență un echipaj al Poliției de Frontieră a supravegheat nava la scara acesteia, cu verificări constante ale încăperii în care aceștia se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei 02.30, când nu au fost constatate nereguli", au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Sunt efectuate activități de căutare a celor șase cetățeni algerieni, în cooperare cu structurile I.P.J. și I.J.J. Constanta, până în prezent fiind găsiți patru dintre aceștia.


Totodată, sunt derulate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și identificarea persoanelor implicate, în cauză existând suspiciuni privind complicitatea echipajului navei în săvârșirea faptei de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Viorica Dăncilă, chemată la DNA
Pagina a fost generata in 1.2633 secunde