Alertă de grad 0! Polițiștii îl caută pe bărbatul care le-a omorât colegul

1740
Alertă de grad 0! Polițiștii îl caută pe bărbatul care le-a omorât colegul - lepa89005800-1559543870.jpg
Un agent de poliție din Timiș a murit după ce a fost împușcat în gât de un infractor fugar, pe care încerca să-l prindă. Polițistul ajunsese la spital, în stare gravă, dar medicii nu au putut să-l salveze. Trupe suplimentare de poliție au fost trimise în Timiș și căutarea suspectului continuă marți dimineață.


UPDATE Forțe suplimentare din București, Arad și Caraș- Severin au sosit în Timiș pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist din orașul Recaș aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopții și reluate în zori.

Polițiștii din Timiș sunt în continuare în alertă de grad zero, luni dimineața, și încearcă să îl găsească pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist aflat în misiune, duminică după-amiaza.

Lepa a fost dat în urmărire națională, după fapta sa.

Luni dimineață au fost reluate căutările în zona localității Izvin, după ce au fost oprite pe parcursul nopții. Totuși, noaptea trecută, în localitate au rămas trupele de intervenție și au fost menținute filtrele de circulație.

Mascații de la SIAS, sosiți de la București, luptătorii de la trupele special de intervenție din Timiș, Arad și Caraș- Severin, zeci de jandarmi înarmați cu pistoale mitralieră și polițiști îl caută pe criminal.


Polițistul în vârstă de 43 de ani făcea parte, la Recaș, din unul dintre filtrele organizate pentru depistarea unei mașini date în urmărire. Potrivit ultimelor informații, agentul și colegii lui știau că în zonă va trece o mașină cu numere de înmatriculare din Vrancea, în care se afla un urmărit internațional.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.381 secunde