Alertă de la Poliție: "Rugăm cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să sune urgent la 112"

27044
Alertă de la Poliție:
''La data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol'', informează IPJ Gorj, scrie Agerpres. 


Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare.


Poliţiştii l-au dat în urmărire, sâmbătă, pe cel suspectat că a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, un bărbat de 49 de ani, după ce a intrat în curtea locuinţei acestuia din localitatea gorjeană Turcineşti.


"Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române. De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, sâmbătă, AGERPRES.


Căutările sunt efectuate şi cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.


"Rugăm cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să ne apeleze de îndată, la 112", arată sursa citată.


 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.175 secunde