Alertă la Constanța!: Un schelet uman a fost descoperit la periferia orașului. Poliția face cercetări

270
Alertă la Constanța!: Un schelet uman a fost descoperit la periferia orașului. Poliția face cercetări - fae35ad3bfeb4831a7a50a0e0ddf91da-1695137015.jpg
Un schelet uman a fost găsit, marţi, la periferia municipiului Constanţa, poliţiştii aflându-se la locul descoperirii, pentru a face cercetări.


”Astăzi, la periferia oraşului Constanţa a fost găsit un schelet uman. În acest moment se desfăşoară cercetarea la faţa locului”, a declarat, marţi, şeful interimar al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr.


Ea a menţionat că alte detalii vor fi făcute publice atunci când vor fi disponibile, în măsura în care acestea nu periclitează ancheta.


La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 14.25 , polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că , în incinta unei societăți comerciale, a fost găsit un cadavru carbonizat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În acest caz, cercetările sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8905 secunde