Alexandra Stan, BĂTUTĂ de manager la intrare în Constanța

1572
6

Articole de la același autor

Cântăreața constănțeancă Alexandra Stan a fost bătută de managerul ei, Marcel Prodan. După ce Prodan a încercat să mușamalizeze acest lucru, spunând că vedeta a fost implicată într-un accident rutier, adevărul a ieșit, până la urmă, la iveală. Conform polițiștilor, care i-au găsit pe cei doi certându-se, ambele persoane aveau lovituri pe față. 

Duminică, pe pagina oficială de Facebook a constănțencei Alexandra Stan a fost postat un mesaj, din partea staff-ului ei, prin care era anunțat faptul că vedeta a fost implicată într-un accident rutier. În scurt timp însă a fost prezentată o altă variantă a ceea ce s-a întâmplat. Alexandra Stan a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu lovituri în zona feței, în urma unei altercații cu managerul acesteia, Marcel Prodan. Se presupune că totul a pornit în momentul în care Alexandra Stan i-a cerut managerului banii pentru ultimele concerte pe care aceasta le-a susținut. Totul s-a întâmplat pe DN3, la intrare în municipiul Constanța. 

"A spus că vrea să plece cu el"

Cearta a fost observată de polițiștii Serviciului Rutier Constanța, care i-au legitimat pe cei doi, realizând că este vorba despre Alexandra Stan și managerul acesteia, Marcel Prodan. Însă oamenii legii spun că ambele persoane prezentau lovituri în zona feței, nu doar cântăreața.

"Un echipaj al Serviciului Rutier Constanța cobora cu mașina de pe A4 pe DN3. Pe margine se afla un BMW staționat în afara părții carosabile și un bărbat și o femeie care se certau pe lângă mașină. Polițiștii rutieri constănțeni au oprit lângă cei doi, i-au legitimat și au realizat că este vorba despre cântăreața Alexandra Stan și managerul acesteia. Oamenii legii au putut observa că amândoi aveau lovituri pe față. Alexandra Stan le-a spus polițiștilor că nu mai vrea să stea lângă managerul ei și că vrea să plece. Omul legii a întrebat-o dacă dorește să depună plângere, dacă vrea să meargă la spital, aceasta alegând varianta din urmă. Vedeta a plecat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța împreună cu polițiștii rutieri, iar managerul s-a urcat în mașină și i-a urmat. Ajunși la spital, medicii au examinat-o pe cântăreață, iar polițistul rutier a întrebat-o din nou ce dorește să facă mai departe. Aceasta le-a spus rutieriștilor că vrea să plece cu cel care îi este manager", a declarat, pentru Cuget Liber, Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța. 

Managerul o aștepta pe Alexandra Stan în fața spitalului. Aceasta s-a urcat în mașină și a plecat împreună cu Marcel Prodan. 

A spus că face plângere, dar n-a făcut

Cântăreața Alexandra Stan a menționat că dorește să depună o plângere împotriva managerului ei. Conform Cristinei Mastacan, purtătoare de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, până la închiderea ediției nu a fost înregistrată nicio plângere. 

Comentează știrea

admirator...
18 iunie 2013
o varianta sensibil

diferita de ce apare in restul presei... sa asteptam deznodamintul! Oricum, nu e scandal conjugal... e conflict de munca(?!!!)

ion
18 iunie 2013
e facatura ptr presa

de cand nu a mai aparut domnisoara aceasta pe la tv? nu era si timpul ca o saptamana sa o vedem pe la cancan, wowbiz cacatos etc?

ion
18 iunie 2013
primesti ce alegi

este o vorba in popor cu care nu sunt de acord:,, Femeia trebuie batuta ca stia ea de ce,,

Marc
19 iunie 2013
Esti un troglodit

Cu asa mentalitate animalic primitiva, nu ma mir ca suntem rusinea lumii. Are Romania barbati de tot cacatul...in general.Animale fara creier. Auzi boxerule, sper sa o primesti intr o zi asa, bine, la ficati...ca meriti.

Baspunar
21 iunie 2013
Gura bate curul.

Gura bate curul prov. (vulg.) Vorbele spuse în pripă atrag după sine regrete, repercusiuni, etc. Adevarul este la mijloc. Este greu de crezut ca un om poate sa loveasca o alta persoana, cu atat mai mult o femeie, fara motiv/cauza. Oricum Marcel a avut o reactie necontrolata chiar daca a fost provocat. Alexandra nu a recunoscut relatia cu Marcel desi este de notorietate. Se spune ca minciuna are picioare scurte si ca adevarul iese pana la urma la lumina...daca e asa de ce sa prelungesti agonia? Nu tot suferinta se numeste? Mi se pare mai corect sa fi transant si sa spui adevarul sau sa taci, oricum nu sa minti. Cel ce minte des nu mai este crezut atunci cand spune adevarul.

Varu' Sandel
23 iunie 2013
Gura bate curul.

Acum un an, Antonio Anghel, fostul iubit al Alexandrei Stan, a dezvăluit că o agresa frecvent. S-au cunoscut într-un club de fițe din Mamaia in 2008, și-a abandonat iubitul și au rămas împreună peste noapte. "Lucra la bar pentru mine, doar că... era o femeie ușoară și mă epuiza. Nu e o fată proastă. Mă comportam urât cu ea. O băteam, o scuipam... Însă ea voia să se mărite cu mine. Am fost împreună șase luni. A plecat plângând, iar a doua zi m-a reclamat la poliție că am vrut să o duc la produs. S-a combinat cu prietenul meu cel mai bun, m-am certat cu ăla... M-am certat cu toată lumea din cauza ei", a spus Antonio.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5155 secunde