Alina Bica și Alin Cocoș, ACHITAȚI în dosarul ANRP! Dorin Cocoș, 3 ani și 1 lună cu executare

301
Alina Bica și Alin Cocoș, ACHITAȚI în dosarul ANRP! Dorin Cocoș, 3 ani și 1 lună cu executare - bica-1530276766.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat vineri sentința în dosarul ANRP în care au fot judecați fosta șefă a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin Cocoș.


Alina Bica a fost achitată în dosarul ANRP. Sentința nu este definitivă.


Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul ANRP, pedeapsă fiind, însă, contopită cu o altă condamnare, judecătorii l-au condamnat la 3 ani și o lună de închisoare cu executare.


La ultimul termen de judecată din 16 mai, un procuror de la DNA a cerut pentru Alina Bica, Crinuța Dumitrean, Dragoș Bogdan, Sergiu Diacomatu, Cătălin Teodorescu, Remus Baciu, Emil Nuțiu, Stelian Gheorghe și Ionuț Florentin Mihăilescu condamnări cu executare la pedepse orientate spre maximum prevăzut de lege.

Pentru Oana Vasilescu și Lăcrămioara Alexandru, DNA a cerut pedepse cu executare, dar orientate spre minimum prevăzut de lege.

În cazul lui Dorin Cocoș, procurorul de ședință a solicitat închisoare cu executare, dar "în limite reduse", în urma denunțurilor făcute de acesta, iar pentru Alin Cocoș o condamnare cu suspendare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8536 secunde