Alpinista din Constanța, moartă în SUA: "Sunt româncă. Tot ce faci tu, eu pot să fac mai bine!"

888
2
Tânăra de 24 de ani, originară din Constanța, Ioana Elise Hociotă, care și-a pierdut viața, la sfârșitul săptămânii trecute, în Marele Canion era mândră de naționalitatea română. Pe pagina sa dintr-o rețea de socializare de pe Internet, femeia a scris: "Sunt româncă. Tot ce faci tu, eu pot să fac mai bine!".

Reamintim că femeia a murit după ce s-a prăbușit în gol, în timp ce se afla pe un traseu extrem de dificil din zona Owl Eyes Canion. Trupul ei a fost găsit izbit de o stâncă, de angajații de la National Park Service, după ce au survolat zona cu un elicopter. 

Comentează știrea

a
29 februarie 2012
Macar...

Macar a murit facand ceea ce ii placea mai mult. Poate ca nu e o consolare pentru cei care o iubeau, dar a felul in care a murit spune multe despre ea.

Gicu
29 februarie 2012
Sunt mandru ca sunt roman

Fie ca dumnezeu, sa aline durerea parintilor si celor care au cunoscut-o, fie deapururi ,tineretea ei o vesnicie, sa-i fie tarana usoara, ca-ci asta e neamul romanesc stie sa-si apere demnitatea de roman si acolo departe de tara, sugerez ca in locul unde a murit sa fie ridicat o cruce si la capatai sa fie pus un steag romanesc in amintirea sufletului ca-ci in pieptul ei batea o inima de roman de cat si a generatiilor viitoare. Condoleante familiei si dumnezeu sa o ierte si sa o adihneasca in pace.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Eveniment : La furat de profile metalice cu căruța
Pagina a fost generata in 1.3619 secunde