Amantul îi viola fiica, dar nu l-a reclamat la Poliție. Ce au decis judecătorii din Constanța

311
Amantul îi viola fiica, dar nu l-a reclamat la Poliție. Ce au decis judecătorii din Constanța - 11decembrieviolatorcondamnatcern-1386779231.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au hotărât, astăzi, condamnarea la 20 de ani de închisoare a unui bărbat acuzat că a violat, în mod repetat, o minoră de 14 ani. Mai mult, și mama minorei a fost condamnată la închisoare cu executare pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că nu a raportat autorităților, deși știa despre chinul prin care trecea fiica ei. 


Potrivit anchetatorilor, Florin Dobrescu, de 37 de ani, și Mihaela Lapadatovic erau amanți; ba chiar femeia, împreună cu fiica ei, în vârstă de 14 ani, locuia împreună cu bărbatul, soția acestuia, și cei patru copii, într-un imobil din cartierul Columbia, din orașul Cernavodă. În luna septembrie a anului trecut, profitând de faptul că amanta lui lipsea de acasă, Dobrescu a intrat peste fiica acesteia în casă, a bătut-o și a violat-o. A continuat să o violeze, prin amenințări și violențe, timp de aproape o lună, până când fata nu a mai suportat calvarul și a cerut ajutorul bunicului ei. În timpul anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au stabilit că mama copilei aflase despre ceea ce se întâmpla cu minora, dar nu și-a reclamat amantul.


Astăzi, judecătorii au decis ca bărbatul să fie condamnat la 20 de ani de închisoare, iar amanta lui, mama copilei, la cinci ani de închisoare. De asemenea, cei doi vor trebui să plătească despăgubiri morale copilei: bărbatul în valoare de 20.000 de lei, iar mama fetei, în valoare de 10.000 de lei. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde