Ambulanță în misiune, făcută praf de un taxi. Patru persoane au fost rănite grav

446

Articole de la același autor

Prioritatea a devenit deja un element opțional pentru mulți șoferi care circulă în municipiul Constanța, iar asta s-a văzut din plin, ieri, când un grav accident a avut loc în intersecția din zona ICIL. O ambulanță aflată în misiune, care transporta un pacient cu insuficiență respiratorie la Spitalul Județean, a izbit un taxi care întorcea autoturismul la intersecția bulevardelor Brătianu și Lăpușneanu și nu a acordat prioritate cadrelor medicale. 


În taxi se afla o pasageră, transportată de urgență la spital cu traumatism cranio-cerebral grav. Femeia, cu vârsta aproximativă de 50 de ani, a intrat în comă și este în prezent intubată la spital. Tot la spital a ajuns și taximetristul, rănit la nivelul piciorului drept și cu traumatism cranio-cerebral. De asemenea, în ambulanță se mai aflau doctorul și asistenta, care au suferit fracturi costale și la nivelul antebrațului. 


"În fața taximetristului era o doamnă care nu a acordat prioritate, a făcut stânga, de pe bulevardul Lăpușneanu pe bulevardul IC Brătianu. Încurajat probabil de acest gest, că persoana din fața lui a forțat, m-am trezit cu el în fața mea, în timp ce întorcea. Aveam semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Plecam de la un pacient și ne deplasam la spital", a declarat Abladim Ferodin, ambulanțier SAJ Constanța. 


Polițiștii i-au testat cu alcooltestul pe ambii șoferi implicați în accident, iar rezultatul a fost negativ. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare din partea ISU "Dobrogea", un echipaj SMURD C și două ambulanțe SAJ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde