Amendat după ce a arătat semne obscene unui polițist

534
1
Amendat după ce  a arătat semne obscene  unui polițist - tanar1-1510679581.jpg

Articole de la același autor

 Un tânăr din Constanța a fost amendat după ce a arătat semne obscene unui polițist. Omul legii se afla într-o mașină de școală, în timpul probei practice pentru obținerea permisului de conducere. La un moment dat, pasagerul aflat într-un autoturism Audi, nemulțumit de modul în care circula șoferul mașinii școală, a început să apostrofeze vizibil, dar și să arate semne obscene.

Omul legii nu a trecut peste comportamentul agresiv și i-a spus tinerei care susținea examenul să urmărească autoturismul Audi până va opri. "Urmărirea" s-a încheiat pe malul lacului, în parcul Tăbăcărie. Agentul examinator a solicitat prezența unui echipaj de Poliție.

"Tânărul în cauză, pasager pe locul din dreapta al unui autoturism care circula pe strada Soveja din Constanța, în vârstă de 22 de ani, a fost identificat și sancționat contravențional cu suma de 500 lei, conform Legii 61/1991 actualizată, deoarece a făcut semne obscene unui polițist aflat în timpul unui examen auto", susțin reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

vasile
15 noiembrie 2017
opriti si verificati ghiolbanii cu audi sau bmw

cocalari imputiti cu audi sau bmw

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde