AMENINȚARE CU BOMBĂ ÎN CONSTANȚA! Imagini de la fața locului

3446
2
Un apel la numărul de urgență 112 anunța, în această după-amiază, aplasarea unei bombe pe strada București din Constanța. Mai precis, bomba s-ar fi aflat sub un autoturism BMW X5, parcat lângă în spatele unui bloc turn de la intersecția cu strada 1 Decembrie 198. Proprietarul mașinii găsise un bilet pe care era scris: "Înainte să deschizi mașina sună la numărul de telefon 07********". Acesta s-a alarmat și a sunat imediat la Poliție. 


UPDATE 15.29 - Un apel telefonic anonim a anunțat, în urmă cu puțin timp, aplasarea unei bombe pe strada București din Constanța. Mai multe echipaje de poliție, pirotehniști și specialiști anti-tero se află în prezent la fața locului. Circulația în zonă este momentat blocată.


UPDATE 15.43 - La fața locului se află echipaje de geniști, pompieri și jandarmii care asigură ordinea în zonă. Propietarul unei autoturism marca BMW X5 spune că nu a mutat mașina de două săptămâni. Mai mult, vecinii bărbatului susțin că, în urmă cu câteva zile, o persoană necunoscută dădea târcoale în jurul mașinii. 


UPDATE 17.00 - După ce au inspectat autoturismul, un BMW X5, cu o unitate mobilă, după ce au efectuat și operațiuni de tangare – concret, au produs șocuri mașinii – oamenii legii au ridicat mașina pe o platformă și au transportat-o la un service, pentru a o verifica în amănunțime. Locuitorii din zonă au putut răsufla ușurați, mulți dintre ei nereușind, pe toată desfășurarea operațiunilor, să ajungă acasă.




Comentează știrea

Caddy
30 ianuarie 2013
Ha..Ia ghici !

BUUUM !!!!

Ilie
1 februarie 2013
anonim cu identitate?

Daca spui identitatea inseamna ca esti anonim? :))

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Oamenii care ne scapă de bombe
Pagina a fost generata in 0.3337 secunde